Prev page Next page Back to Blog
Avsnitt 3 - Naturlig hudvård

Är naturlig hudvård alltid bäst? Hudexperten reder ut

I tredje avsnittet av vår miniserie "Hudvårdsmyt eller sanning med Eva Röse" utforskar Eva frågan "Är naturlig hudvård alltid bäst?". Under de senaste åren har begreppet "naturlig hudvård" som refererar till produkter med ingredienser från naturen snarare än syntetiska ingredienser, vuxit i popularitet. Men är naturliga ingredienser alltid det bästa för vår hud? För att besvara detta vänder sig Eva till vår hudexpert Johanna Gillbro. Se avsnittet nu för att få reda på svaret! 

 

Vill du veta mer om naturlig hudvård?

I vår artikel om naturlig hudvård reder hudforskaren Johanna Gillbro ut varför 'naturliga' ingredienser inte alltid är de bästa för vår hud, hur hudens egna försvar fungerar samt om den revolutionerande roll som bioteknologi spelar i utvecklingen av hudvårdsprodukter. Läs artikeln här.

Vill du se tidigare avsnitt av "Hudvårdsmyt eller sanning" med Eva Röse?

I första avsnittet av ”Hudvårdsmyt eller sanning med Eva Röse” djupdyker vi i mystiken kring mirakelingredienser och tar reda på sanningen bakom ingredienser som diamantpulver, guldpartiklar och snigelslem. Se avsnitt 1 här.

I avsnitt 2 utforskar Eva sanningen bakom höga koncentrationer av aktiva hudvårdsingredienser. Med dagens produktetiketter som stolt visar upp höga procentandelar av dessa ingredienser så uppstår frågan: Är mer verkligen bättre? Se avsnitt 2 här.

SKIN ACADEMY