Stärker ditt mikrobiom

Hudegna ingredienser och pre- och probiotika stärker hudens mikrobiom, grunden till en hälsosam hud.

Ger maximal effekt

Tack vare kylförvaringen får du maximal effekt av de aktiva, vetenskapligt beprövade ingredienser vi använder. 

Utan tillsatser som stör

Vår färska hudvård innehåller inte konserveringsmedel, parfym, misstänkt hormonstörande ingredienser och andra onödiga tillsatser. 

Starta en färsk rutin
Complete Skin Health Kit
Därför ska du använda kitet

Complete Skin Health Kit förbättrar hudhälsan genom att stärka hudens mikrobiom, öka elasticitet och spänst, samt minska pigmentering, tilltäppta porer och rynkor. Använd Rich Emulsion med Probiotic Concentrate på morgonen och blanda sedan Rich Emulsion med Night Active Retinol på kvällen. Rengör huden enbart på kvällen med Mineral Cleanser.

PRODUKT
Complete Skin Health Kit
HUDTYP
EFFEKT
Rich Emulsion
Därför ska du använda Rich Emulsion

Rich Emulsion mjukgör och återfuktar på djupet samtidigt som den lugnar, vårdar och reducerar rodnad i huden. Formulan balanserar hudens mikrobiom och stärker hudbarriären vilket bidrar till en mjukare, smidigare hud med bättre elasticitet.

PRODUKT
Rich Emulsion
HUDTYP
EFFEKT
KÖP NU
Probiotic Concentrate
Därför ska du använda Probiotic Concentrate

Probiotic Concentrate innehåller över 100 miljarder levande mjölksyrabakterier från bröstmjölk och bidrar till en slätare hudtextur, minskad porstorlek, mer återfuktad hud och en minskning av fina linjer och rynkor.

PRODUCT NAME
Probiotic Concentrate
SKIN TYPE
EFFECT
Night Active Retinol
Därför ska du använda Night Active Retinol

Night Active Retinol är ett oljekoncentrat med en hög andel aktiva ingredienser som reducerar pigmentering, förbättrar hudtexturen, minskar fina linjer och rynkor och förebygger ålderstecken.

PRODUCT NAME
Night Active Retinol
SKIN TYPE
EFFECT
Mineral Cleanser
Därför ska du använda Mineral Cleanser

Mineral Cleanser är en effektiv och återfuktande rengöringskräm som skonsamt men effektivt tar bort smuts och makeup utan att torka ut huden.

PRODUKT
Mineral Cleanser
HUDTYP
EFFEKT
KÖP NU
Användarresultat
Complete Skin Health Kit
Complete Skin Health Kit
A complete starter kit for you who want maximum effect from your skin care routine
2 566 kr
DISCOVER
Anna om rutinen

"Jag gick från totalt kaos med en lång rutin med många produkter till en minimal rutin från er och min hud har aldrig varit så bra som den är idag. Jag blev så påverkad av media och "ville testa allt", vilket ledde till långvariga problem med huden. När jag insåg det och kom över ert enkla och väldigt logiska koncept förändrades mitt liv. Herregud vilken lycka. Så, tusen tack! ❤️"

1 / 1
Before
After
1 / 1
En färsk rutin i 3 steg
Steg 1

På morgonen: Bland 2-3 pump av Rich Emulsion med 1-2 pump av Probiotic Concentrate. Tillsammans återfuktar och vårdar de huden, stärker hudbarriären och minskar ålderstecken.

Steg 2

På kvällen: Rengör huden med Mineral Cleanser. Det är en effektiv och återfuktande rengöring som skonsamt tar bort make-up och smuts från huden.

Steg 3

På kvällen: Blanda 2-3 pump av Rich Emulsion med Night Active Retinol. Tillsammans återfuktar de huden, förbättrar hudtexturen och jämnar ut hudtonen, samtidigt som de minskar fina linjer och rynkor.

Vad våra kunder tycker
Rich Emulsion
Frida / 35-44 år

Skön och lugnande hudkräm

Använder denna ihop med
probiotic krämen, 2 gånger om dagen och är jättenöjd. Min torra och känsliga
hud mår bättre än på länge!

Night Active Retinol
Marie / 45-54 år

Bäst!

Haft problemhy sedan tonåren som gett mindre acneärr. Använt flera dyra hudprodukter genom åren som ska lugna, återfukta och minska porer och reducera ärr och rynkor m.m. Och måste säga att det första gången jag faktiskt tycker att en produkt levererar. Min hy är känns återfuktad, lugnad och upplever minskade porer samt att min ärr/rynkor känns slätare. Jag är så nöjd!

Probiotic Concentrate
Eva. L / 65+ år

Supernöjd!

Bästa hudvårds produkt jag provat. Min hud är äntligen i balans. Mjuk och len och inte lägre torr. Supernöjd.

Mineral Cleanser
A.G. / 65+ år

Otroligt bra!

Tycker att det är en fantastisk produkt och jag är jätte nöjd med den. Har använt många olika märken innan men aldrig varit så nöjd!

OM SKINOME

Utvecklat av
Dr. Johanna Gillbro

Den framstående svenska hudforskaren Dr Johanna Gillbro grundade Skinome 2018 med ambitionen att skapa hudvård som verkligen sätter hudens bästa först. Med över 20 års erfarenhet inom dermatologi, klinisk forskning och produktutveckling inom hudvård är Johanna en av Sveriges mest anlitade hudforskare och globalt en av de ledande experterna på hudmikrobiomet - vilket är grunden till vår hudhälsa.

LÄS MER