Carina Bergs hudvårdsrutin

Upptäck Carinas färska hudvårdsfavoriter

Carina Bergs hudvårdsrutin

Med fokus på att vårda och skydda huden är Carinas rutin återfuktande, mjukgörande och barriärstärkande. Koncentratet Probiotic Concentrate förbättrar även hudtexturen och bidrar till att förebygga och minska ålderstecken.

En enkel rutin i 3 steg

Steg 1 - Använd ett återfuktande solskydd på morgonen, Sun Emulsion SPF 50+.

Steg 2 - Rengör huden enbart på kvällen med Mineral Cleanser som är effektiv och återfuktande.

Steg 3 - Blanda fuktkrämen Rich Emulsion med ett av koncentraten, Carina gillar Probiotic Concentrate som innehåller över 100 miljarder levande bakterier.

Vad våra kunder tycker

Bianca, 33
★★★★★

Huden känns otroligt återfuktad efter att jag använt cleansern, andra produkter tenderar att lämna huden stram, torr och kliande.

Mineral Cleanser
Sofia, 50
★★★★★

Produkten är fantastisk! Ni har verkligen fått till den på bästa sätt! En skön produkt som gör huden mycket mjuk och len!

Rich Emulsion
Helene, 47
★★★★★

Som en person som normalt inte använder hudvård var det en mycket bra upplevelse att testa Skinomes produkter. Jag märkte en skillnad strax efter några dagar då min hud kändes friskare, mer energisk och mjukare.

Night Active Retinol
Emma
★★★★★

Jag har sett fantastiska resultat efter att jag har använt Rich Emulsion - äntligen är min hud återfuktad med en mycket mer jämn hudton.

Rich Emulsion
Kristin
★★★★★

Haft problem med finnar emellanåt och samtidigt torr, efter dessa produkter är min hud så mycket bättre! Mer lyster och mindre känslig och röd!

Probiotic Concentrate