Om Johanna GillbroJohanna har mer än 15 års erfarenhet av experimentell dermatologi, klinisk forskning och utveckling av hudvård, samt omfattande erfarenhet från läkemedelsindustrin. Hon är ofta anlitad som talare vid internationella dermatologiska och kosmetiska vetenskapskonferenser för att presentera sin banbrytande forskning och är den mest citerade författaren i The International Journal of Cosmetic Science under de senaste tio åren. Johanna har flera patent på anti-aging-föreningar och har varit forskningschef inom anti-aging samt innovationschef inom hudvårdsindustrin. Hon är helt enkelt en expert på huden och hur man bäst tar hand om den. Vid publiceringen i april 2019 gick Johannas bok "Hudbibeln” direkt upp i toppen på bästsäljarlistorna hos alla större återförsäljare i Sverige. År 2020 lanserades den på ytterligare fem marknader och kommer att lanseras i Storbritannien och USA i början av 2021 följt av Ryssland, Kanada och Ungern.

"Jag grundade detta företag och projekt eftersom jag verkligen tror att hudvårdsindustrin måste förändras. Vi måste utveckla produkter där fokus först och främst är på vår hud. Med en bakgrund inom dermatologin är jag van att utveckla lösningar som löser hudproblem. När jag gick in i hudvårdsindustrin märkte jag att det var tvärtom. Fokus var snarare på att lösa problem relaterade till marknadsföring och kommunikation, logistik eller den sensoriska aspekten av produkten. 

Jag har lyckan att vara omgiven av människor och ett nätverk som verkligen tror på min vision. En vision där din hud alltid sätts först! Kring detta kommer vi aldrig kompromissa! Istället kompromissar vi med hållbarhet och lagring. Våra produkter är känsliga, precis som din hud. De är färsktillverkade och ska förvaras svalt. Varför? För att tillhandahålla de mest effektiva lösningarna för din hud och behandla din hudflora på bästa möjliga sätt."