Välkommen att ansöka

Praktik/LIA/deltidstjänst inom Sociala Medier

Vi söker en praktikant till hösten som kan stötta vårt Marketing & Growth-team med fokus på att skapa content till våra sociala kanaler. Därför söker vi dig som har ett stort intresse för att skapa inspirerande och utbildande innehåll med ett extra fokus och intresse för TikTok. Vi söker dig som älskar att spendera tid i TikTok-appen och som har stenkoll på de senaste trenderna där. Tillsammans med vårt Marketing & Growth-team får du vara med och brainstorma kring content och kampanjer där du blir en central del av att utföra de idéer som tas fram. Detta är den perfekta chansen att få bli en del av en snabbväxande start-up där du får ägandeskap att förverkliga dina idéer, samtidigt som du lär dig massor under tiden.

Arbetsuppgifter

  • Content-produktion med huvudsakligt fokus på TikTok
  • Skapa material att publicera organiskt i sociala kanaler
  • Delta i kreativa möten med Marketing & Growth-teamet och vara en del av att skapa innehåll och kampanjer
  • Hjälpa till att ta fram bilder och material till hemsida och nyhetsbrev

Din bakgrund

Vi ser inte att du behöver ha tidigare erfarenhet av ett liknande jobb, däremot ser vi att det är viktigt att du är en van användare av framför allt TikTok och att du är van att klippa ihop videos direkt i TikTok-appen eller i någon annan app, alternativt i Premiere Pro/Rush. Grundläggande kunskaper inom Adobe-programmen är nödvändigt för att kunna producera content (Photoshop, Indesign och/eller Illustrator). Vi ser gärna att du brinner för sociala medier – framför allt TikTok!

Omfattning

Upplägget för denna praktik kan variera beroende på dig som söker rollens situation. Om du går en utbildning där du ska ut på en praktikperiod/LIA under hösten så kan vi anpassa upplägget efter det men observera att vi endast tar emot praktikanter från utbildningar där man har en längre praktikperiod (minst åtta veckor). Alternativt kan rollen utformas för dig som studerar men som söker ett extrajobb parallellt med studierna. Oavsett upplägg utgår ersättning och det krävs att du kan vara på plats på vårt kontor i Stockholm ibland. 

Ansökan

Skicka in ditt CV och personligt brev/introduktion till career@skinome.se. Ansökan är öppen till och med 31 augusti men intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan dess. Frågor? Kontakta Head of Marketing Stephanie Matti på stephanie@skinome.se eller 0733–099 215.

OFFICE AND LABORATORY IN STOCKHOLM

Hornsgatan 172

117 28 Stockholm

Sweden

Få vägbeskrivningar

About Skinome Research AB

Skinome Research AB is dynamic, skin and microbiome tech company and research foundation based in the city centre of Stockholm, Sweden. For more information please visit skinome.com