Starta en produktprenumeration

Börja prenumerera på dina favoritprodukter och bli en del av Skinome Club

Varför prenumerera?

Genom att prenumerera på dina favoritprodukter sparar du 20% på varje order. När du har minst en aktiv prenumeration blir du även automatiskt en del av vår kundklubb Skinome Club där du får ta del av exklusiva rabatter och olika förmåner.

Spara 20% på varje order

Prenumerera och spara 20% på varje order - vi kommer aldrig att ge ett bättre erbjudande än det.

Hantera dina prenumerationer enkelt

Du kan alltid själv byta produkter, leveransfrekvens, hoppa över en order eller avbryta din prenumeration.

Få aldrig slut på produkter

Du kan ha flera prenumerationer aktiva samtidigt för att säkra upp att du aldrig blir utan vår färska hudvård.

Prenumeranter är en del av Skinome Club

Utöver 20% rabatt på din prenumerationsorder blir du medlem i Skinome Club där du får exklusiva förmåner:

  • Exklusiva rabatter & tävlingar

  • Möjlighet att delta i fokusgrupper vid utveckling av nya produkter

  • Ta del av klubbkvällar, event & webinar

Vilket orderintervall ska jag välja?

För Sun Emulsion SPF 50+ varierar rekommenderat orderintervall beroende på hur ofta och länge du vistas utomhus när UV-index är över 2. Generellt rekommenderar vi ett orderintervall på 4 veckor under sommarmånaderna om du bor/vistas i Norden.

För Mineral Cleanser & Sensitive Cleanser är rekommenderat orderintervall 12 till 16 veckor om du applicerar 2-3 pump bara på kvällen.

För Light Emulsion, Rich Emulsion & Rich Intense är rekommenderat orderintervall 4 till 6 veckor om du applicerar 2-3 pump morgon och kväll.

För Probiotic Concentrate, Night Active Retinol & Night Active Control är rekommenderat orderintervall 8 till 16 veckor om du applicerar 1 pump blandat med fuktkräm bara på kvällen.

För Rich Body Cream och Five Point Cleanser är rekommenderat orderintervall 4 till 12 veckor beroende på hur ofta och var du applicerar produkterna.

Rich Body Cream = om du applicerar ca 6 pump på kroppen varje dag räcker produkten ca 6 veckor.

Five Point Cleanser = om du använder ca 4 pump varje dag räcker produkten ca 6 veckor.

Så här kommer du igång

På produktsidan väljer du prenumerationsköp i stället för engångsköp. Du kommer då ges möjligheten att anpassa ditt orderintervall, dvs hur ofta du vill få produkten levererad utifrån ditt behov och/eller våra rekommendationer.

Hur fungerar det?

På produktsidan väljer du prenumerationsköp i stället för engångsköp. Du kommer då ges möjligheten att anpassa ditt orderintervall, dvs. hur ofta du vill få produkten levererad, utifrån ditt behov och/eller våra rekommendationer.

I utcheckningen fyller du i din kontaktinformation eller skapar/loggar in på ditt kundkonto hos oss, precis som vid ett vanligt engångsköp.

Ja, du kan enkelt göra ändringar genom att logga in på ditt konto. Där kan du justera prenumerationers orderintervall, produkt kvantitet, lägga till eller skifta mellan olika produkter samt uppdatera din betalnings- och leveransinformation.

Hur du loggar in på ditt konto:

Kundkonto
Om du har ett registrerat kundkonto på vår hemsida och var inloggad på det när du skapade din prenumeration så når du din prenumeration här eller under “logga in” uppe i högra hörnet på vår hemsida. Tryck sedan på "Manage subscriptions" för att komma till dina prenumerationer.

Prenumerationskonto
Om du inte har ett kundkonto hos oss utan skapade din prenumeration direkt via utcheckningen når du din prenumeration via den länk som du mottar i varje mejl som rör din prenumeration.

Behöver du en ny direktlänk kan du trycka här eller gå till ”logga in” uppe i högra hörnet och välja "hantera prenumerationer". Fyll därefter i den mejladress du använde när du skapade dina prenumerationer så skickar vi en ny länk till dig.

Koppla prenumerationer till ett kundkonto
Om du inte har ett kundkonto hos oss men vill skapa ett och koppla dina aktiva prenumerationer till det. Gå till ”logga in” uppe i högra hörnet på vår hemsida och tryck på “skapa konto” eller tryck här. Fyll i dina uppgifter och observera att du måste använda samma mejladress som du använde när du skapade din prenumeration.

Nej, det finns ingen bindningstid för prenumerationer utan du kan närsomhelst ändra, hoppa över en order eller avsluta din prenumeration.

När du fyller i din leveransadress blir din fraktmetod automatiskt vald. Du har alltid fri frakt på dina prenumerationsordrar.

Inom Sverige:
Dina prenumerationsordrar levereras med Budbee Box.

Vid orderläggning kommer din närmaste paketbox automatiskt väljas för leverans.

Via Budbee-appen eller din tracking-länk via mejl har du möjlighet att ändra till en annan paketbox utan någon extra kostnad när Budbee registrerat din order.

För en kostnad på 29 kr går det också att byta till hemlevererans förutsatt att du bor inom Budbees hemleveranszon. Kostnaden på 29 kr är en kostnad gentemot Budbee och är inget som vi kan ändra.

Byte av paketbox eller byte till hemleverans måste genomföras innan Budbee har sorterat paketet och givit det en planerad rutt för utleverans.

Om din adress inte täcks av Budbee Box så kommer din order att levereras till ditt hem med PostNord. Din order lämnas i din postlåda. För de paket som inte ryms i postlådan eller fastighetsboxen så lämnas dessa till närmaste postombud.

Inom övriga EU och inom Norge:
Dina prenumerationsordrar levereras med UPS hem till dig.
Uppskattad leveranstid är 2-5 arbetsdagar.

Hemleverans sker normalt dagtid. Om ditt paket inte kan levereras till hemmet så lämnas ordern till ditt närmsta postombud, alternativt att UPS informerar dig om ett nytt leveransdatum. Du får uppdateringar direkt av UPS angående din leverans till ombud eller hemleverans.