Vår rutin för oljig och aknebenägen hud

En rutin för att minska oljig hud

Denna rutin är utvecklad för att minska sebumproduktionen och risken för tilltäppta porer, samtidigt som den motverkar irritation och rodnad genom att stärka barriären. Night Active Control innehåller 0,1% retinol som förbättrar hudtexturen och minskar ålderstecken.

En enkel rutin i 4 steg

1. Använd Sun Emulsion SPF 50+ på morgonen för att återfukta och skydda huden mot solen under dagen.

2. Rengör huden enbart på kvällen med Mineral Cleanser som effektivt tar bort smuts, fett och make-up.

3 & 4. Blanda ultralätta fuktkrämen Light Emulsion med koncentratet Night Active Control på kvällen för att minska sebumproduktionen och risken för tilltäppta porer, samtidigt som de lugnar och minskar irritation i huden. De stärker även barriären och förbättrar hudtexturen, samt förebygger och minskar ålderstecken.

Hitta rätt rutin för din hud - gör vårt hudvårdstest

Vad våra kunder tycker

Malin
★★★★★

Superskön rengöring som verkligen tar bort allt smink. Fuktar huden först och då behövs inte mycket rengöring för att den ska göra sitt jobb

Mineral Cleanser
Emma
★★★★★

Tänka sig att en så lätt kräm kan återfukta så mycket man behöver. Tidigare använt superfeta krämer då jag ständigt flagnar, men denna täcker gott och väll 2-3 pump. Använder endast kväll. Go känsla, torkar snabbt, blir varken torr eller blank. Full pott!

Light Emulsion
Lovisa
★★★★★

Använder mineralrengöringen och dagkrämen tillsammans med serumet och det funkar kanon. Tycker att jag får färre finnar än innan och att huden både känns och ser bättre ut. Det är skönt att det bara är 3 produkter att komma ihåg att använda

Night Active Control
Maja
★★★★★

Skinome har räddat min hud. Så underbara produkter och en så enkel rutin att följa. Är så nöjd! Under år av hård stress började min hud i vuxen ålder att få finnar, blemmor och röda fläckar som inget annat kunde hjälpa. Min hud har aldrig varit bättre och friskare än med Skinome. Kommer aldrig att använda något annat.

Light Emulsion
Birgitta
★★★★★

Älskar färsk hudvård! Tvättar ansiktet endast på kvällen med Mineral Cleanser, känns len som sammet. Mycket nöjd med produkterna och tycker att min hud ser ut att må bra.
Färsk hudvård känns självklar och naturlig.

Mineral Cleanser