En enkel rutin i 4 steg

Upptäck färsk hudvård

Stärk din hudhälsa med färsk hudvård

Denna rutin berstår av vår rengöring Mineral Cleanser, fuktkräm Rich Emulsion, nattkoncentrat Night Active Retinol och vårt solskydd Sun Emulsion SPF 50+. Tillsammans återfuktar, vårdar och skyddar de huden samtidigt som de förebygger och minskar ålderstecken.

En färsk rutin i 4 steg

1. Använd Sun Emulsion SPF 50+ på morgonen för att återfukta och skydda huden mot solen under dagen.

2. Rengör huden enbart på kvällen med återfuktande Mineral Cleanser.

3 & 4. Blanda fuktkrämen Rich Emulsion med koncentratet Night Active Retinol för att återfukta, lugna huden samt förbättra hudtexturen & hudtonen. Förebygger och minskar även ålderstecken.

Riktiga resultat med färsk hudvård

I ett oberoende test, utfört av profilen @Glowaddictions, testade personen till höger Rich Emulsion och Night Active Retinol under en period om 3 månader. Tillsammans har de förbättrat testpersonens hudhälsa och minskat hennes pigmenteringar.

Testimonials

Sandra
★★★★★

Återfuktande och går snabbt in i huden och känns inte fet, passar bra under smink. Använt krämen i en månad och upplever en lugnare och mer balanserad hud med mindre finnar

Night Active Retinol
Lena
★★★★★

Huden är återfuktad hela dagen. Det svåraste är att vänja sig vid att man behöver ta så lite eftersom den är så dryg.

Rich Emulsion
Jonna
★★★★★

Alltid stramat i ansiktet förut efter rengöring men inte efter denna, känns så fräsch!

Mineral Cleanser
Nadja
★★★★★

Så nöjd! Huden känns så mjuk och återfuktad och inte alls så torr och stram som den brukar kännas. Jag upplever också att rynkorna och linjerna minskat.

Rich Emulsion
Elin
★★★★★

Blandar två pump Rich Emulsion med ett pump Night Aktive +Retinol varje kväll, vilket får min hud helt underbar! Skön känsla med kalla produkter mot nytvättat hud. Skön känsla i själen att innehållet bara är ingredienser som min hud mår bra av . Jag är totalt såld.

Night Active Retinol