Våra färska nyheter för torr och känslig hud

Vår rutin för torr och känslig hud

Med fokus på att hjälpa och stötta hudens goda bakterier (= mikrobiomet) är våra färska hudvårdsprodukter intensivt återfuktande, lugnande, vårdande och barriärstärkande. Probiotic Concentrate förbättrar även hudtexturen och bidrar till att förebygga och minska ålderstecken.

En enkel rutin i 3 steg

Steg 1 - Rengör huden enbart på kvällen med Sensitive Cleanser som är mjukgörande och lugnande.

Steg 2 - Återfukta huden morgon och kväll med Rich Intense som har en intensivt återfuktande och vårdande effekt på huden.

Steg 3 - På kvällen och/eller morgonen, addera 1-2 droppar av Probiotic Concentrate i fuktkrämen och blanda ihop innan applicering. Probiotic Concentrate stärker din hudhälsa och minskar ålderstecken.

Hitta rätt rutin för din hud - gör vårt hudvårdstest

Vad våra kunder tycker

Emma
★★★★★

Har i väldigt många år haft väldigt känslig hy och måste alltid välja produkter med omsorg. Den här rengöringen har min hy reagerat positivt på vilket jag är väldigt glad över. Så nöjd!

Sensitive Cleanser
Amanda
★★★★★

Denna kräm gav min torra hy allt den någonsin hade kunnat efterfråga, och lite till! Den där strama känslan är som bortblåst och huden känns återfuktad och hälsosam hela dagen (och natten!). Vaknar upp med en sån härlig hud!

Rich Intense
Jessica
★★★★

En otroligt effektiv och återfuktande serum och kräm-kombo. Vanligtvis kraschar min torra hud i skiftet mellan sommar och höst, men när jag använde Rich Intense och Probiotic Concentrate höll sig huden plumpad och återfuktad genom hela skiftet. Tack Skinome!

Probiotic Concentrate
Martina
★★★★★

Min hud känns mer återfuktad och håller sig återfuktad hela dagen. Huden känns inte torr och tråkig längre.

Rich Intense
Kristin
★★★★★

Haft problem med finnar emellanåt och samtidigt torr, efter dessa produkter är min hud så mycket bättre! Mer lyster och mindre känslig och röd!

Probiotic Concentrate