1. Siirry kohtaan Tilaukset.
2. Etsi Aktiiviset-välilehdeltä tilaus, jonka haluat lopettaa.
3. Napsauta Muokkaa ja valitse vaihtoehto lopeta lopettaaksesi tilauksesi.
- Huomaa, että päättyneet tilaukset siirtyvät passiivisten tilausten välilehdelle, jos haluat tulevaisuudessa aktivoida tilauksesi uudelleen. Voit aktivoida aiemmin peruutetun tilauksen uudelleen - katso opas täältä.