Färsk hudvård

Tack vare vår djupa kunskap och forskning om huden vet vi vad huden mår bra av och vad som ger effekt. Våra färska produkter innehåller vetenskapligt bevisade, effektiva ingredienser och är utvecklade för att stärka ditt mikrobiom och arbeta i symbios med din hud. Det är därför du får verkliga resultat av vår hudvård.

Färsk hudvård

Länge leve huden!

Och länge leve det liv som finns under ytan. Där tusentals goda bakterier och andra mikroorganismer frodas. Det är där allting börjar och där revolutionen gror, i ditt mikrobiom. Låt oss ge huden vad den verkligen behöver och som ger verkliga resultat. Låt oss mata din fantastiska hudflora med få men aktiva ingredienser och låt oss bygga din hudvårdsrutin på forskning och inget annat. Och låt oss utesluta det huden verkligen inte behöver - konserveringsmedel, parfymer och konstiga tillsatser. Välkommen till den färska revolutionen!

Färsk hudvård

Skin + microbiome = Skinome

Namnet Skinome är en sammanslagning av de engelska orden för hud (skin) och mikrobiom (microbiome). Valet av namn var enklet, helt enkelt för att vi vill hylla huden. Vi älskar huden och sätter alltid hudens bästa först. Huden finns där för oss, omsluter oss och skyddar oss. Och vi behöver ge tillbaka till huden, ta hand om den och ge kärlek till alla de mikroorganismer som lever på huden. De är avgörande för hudens hälsotillstånd och utgör vårt livsviktiga mikrobiom.

Vi är här för att revolutionera hudvårdsindustrin och skapa helt nya normer för vad bra hudvård är. Genom kunskap och vetenskap vill vi ge kraft att välja rätt och inspirera till medvetna, hållbara val för en optimal hudhälsa.
Lydia Engholm
VD Skinome
Färsk hudvård

Redo för en ny hudvårdsrutin?

Vår hudvård handlar om att sätta hudens bästa först. Inte om vad som är enklast att utveckla och förvara eller vad som är mest lönsamt. Vi hoppas att våra färska produkter ska hjälpa dig till en optimal hudhälsa – det är anledningen till att Skinome finns och det som ligger bakom allt, från vårt val av ingredienser till förvaringsrekommendationer och sättet vi tillverkar våra produkter. Vår resa har gått från tanke till innovation och nu verklighet med hudvårdsprodukter som är helt unika i sitt slag och inte liknar något annat som finns på marknaden. Vi kallar det färsk, aktiv och mikrobiomstärkande hudvård. Det är hudvård med ett enda fokus - din hud.

Färsk hudvård

Bra hudvård är en färskvara

Vi drivs av viljan att överföra kunskapen från många års forskning och vår passion för hudhälsa in i våra produkter. Det är en lång innovationsprocess och hundratals timmar i vår laboratorium i Stockholm som ligger bakom utvecklingen av varje produkt. Vi vet vad huden mår bra av och kompromissar aldrig. Insikterna om vad huden mår bra av har gjort att vi har behövt tänka om och göra saker på ett helt nytt sätt. Skinomes produkter är färskproducerade och innehåller varken konserveringsmedel, parfymer eller andra onödiga tillsatser som kan störa din hud. Istället använder vi vetenskapligt bevisade ingredienser som ger verklig effekt och hudegna ämnen som jobbar i symbios med din hud och stärker ditt mikrobiom.