Alltid framåt genom vår forskning

På Skinome drivs vi av viljan till ny kunskap och med vår forskning bygger vi ökad förståelse och kunskap om huden och sampelet med våra mikroorganismer. Produkterna vi utvecklar är alltid baserade på den senaste forskningen där vi sätter din hud i fokus och första rummet, ingenting annat.

Vår forskning

Forskning

Mycket av vår forskning bedriver vi på vårt kontor och laboratorium, som ligger i Stockholm, men även tillsammans med universitet och andra samarbetspartners. Vi är öppna med vår forskning och publicerar resultaten i vetenskapliga tidskrifter, presenterar på konferenser eller gör dem tillgängliga för dig som kund.

Vår forskning

Studier

För varje produkt vi utvecklar gör vi studier för att förstå och visa på effekten som produkten har. Våra studier försöker vi göra enligt höga standarder, de är kontrollerade och jämförande, vilket gör att vi bättre kan förstå och utvärdera den effekt som produkten har. Vi använder objektiva instrumentella mätmetoder men även användartester för att studera effekten.

Vår forskning

Studie på torr, irriterad, känslig och eksembenägen hud

Skinome är stolta över att presentera den imponerande effekten av den probiotiska antiinflammatoriska mjölksyrabakterien Lactobacillus Reuteri, ursprungligen från bröstmjölk, i kombination med en mjukgörande kräm helt fri från tillsatser.

Resultat & användartester
Restore My Body Duo
Restore My Body Duo
En vårdande rutin för torr, irriterad eller eksembenägen hud.
1 298 kr
UPPTÄCK
Studie
Restore My Body Duo

75% av deltagarna rapporterade en markant minskning av torrhet och fjällande hud.

60% av kvinnorna upplevde att klådan minskade

84% upplevde effektiv återfuktning.

76% upplevde förstärkt hudbarriär tack vare denna kombination.

Ingen av deltagarna fick nya eksemutbrott under studien. Fungerar på såväl kropp som ansikte och även för barn.

1 / 1
Före
Efter
1 / 1