HUDVÅRDSRUTINER

En minimalistisk hudvårdsrutin är inte bara enkel, utan också det mest fördelaktiga för din hud. Våra rutiner bygger därför på tre enkla steg - rengöring, fuktkräm och koncentrat. Allt du behöver för att skapa en god hudhälsa.

VÅR RUTIN FÖR TORR OCH KÄNSLIG HUD

Denna rutin är utvecklad för dig som behöver fukt och fett samtidigt som den lugnar, vårdar och stärker barriären. Probiotic Concentrate förbättrar även hudtexturen och bidrar till att förebygga och minska ålderstecken.

VÅR RUTIN FÖR NORMAL, TORR OCH KÄNSLIG HUD

Denna rutin är utvecklad för dig som vill återfukta, mjukgöra, vårda och stärka hudbarriären. Probiotic Concentrate innehåller den patenterade probiotikan L. Reuteri som bidrar till en ökad mångfald i hudens mikrobiom och en hud i balans.

VÅR RUTIN FÖR TORR OCH MOGEN HUD

Denna rutin består av vår rengöring Mineral Cleanser, fuktkrämen Rich Emulsion och nattkoncentratet Night Active Retinol. Tillsammans återfuktar, vårdar och skyddar de huden samtidigt som de förebygger och minskar ålderstecken.

Är du osäker på vilken rutin som passar dig?

Gör vårt hudvårdstest
VÅR RUTIN FÖR OLJIG OCH AKNEBENÄGEN HUD

Denna rutin är utvecklad för att minska sebumproduktionen och risken för tilltäppta porer, samtidigt som den motverkar irritation och rodnad genom att stärka barriären. Night Active Control innehåller 0,1% retinol som förbättrar hudtexturen och minskar ålderstecken.

VÅR RUTIN FÖR OLJIG, KOMBINERAD OCH KÄNSLIG HUD

Denna rutin är utvecklad för dig med känslig och reaktiv hud som vill återfå balansen och stärka hudbarriären. Probiotic Concentrate som innehåller den patenterade probiotikan L. Reuteri bidrar till en ökad mångfald i hudens mikrobiom och verkar vårdande, lugnande och porförminskande.