1. Siirry kohtaan Tilaukset.
2. Valitse välilehti Passiiviset.
3. Etsi tilaus, jonka haluat käynnistää uudelleen.
4. Napsauta Aktivoi uudelleen ja vahvista muutos.
- Huomaa, että tilaus aktivoituu uudelleen sen tilausvälin jälkeen, joka sinulla oli viimeksi tilatessasi tuotetta