VÅR RUTIN FÖR NORMAL, TORR OCH KÄNSLIG HUD

Denna rutin är utvecklad för dig som vill återfukta, mjukgöra, vårda och stärka hudbarriären. Probiotic Concentrate innehåller den patenterade probiotikan L. Reuteri som bidrar till en ökad mångfald i hudens mikrobiom och en hud i balans.

Microbiome Boost Trio

Mineral Cleanser är en effektiv och återfuktande rengöring. Den milda formulan tar effektivt bort smuts och makeup utan att torka ut huden.

Rich Emulsion är en rik fuktkräm som balanserar hudens mikrobiom och stärker hudhälsan. Formulan verkar lugnande, vårdande och mjukgörande samtidigt som den reducerar rodnad och irritation i huden.

Probiotic Concentrate är ett aktivt oljekoncentrat som innehåller över 100 miljarder levande mjölksyrabakterier. Koncentratet har en återfuktande och vårdande effekt som förbättrar hudtexturen och ger en slätare och jämnare hud.

Nyckelingredienser

Patenterad postbiotika, dvs ämnen som dina goda hudbakterier producerar naturligt från mjölksyrebakterier, återfuktar och balanserar hudens mikrobiom

Kalcium bidrar till en starkare barriärfunktion och zink verkar anti-inflammatoriskt

Squalane, med samma egenskaper som hudens egen naturliga lipid squalene, verkar mjukgörande och förbättrar hudens elasticitet och barriär

Lactobacillus Reuteri är unika levande mjölksyrebakterier som förbättrar hudtexturen och minskar fina linjer och rynkor samt ökar artrikedomen och mångfalden i hudens egna naturliga mikrobiom.

En enkel rutin i 3 steg

1. Rengör huden enbart på kvällen med Mineral Cleanser som effektivt tar bort smuts, fett och make-up.

2. Applicera 2-3 pump av fuktkrämen Rich Emulsion eller den mängd som känns bra för dig och din hud. Används som dag- och nattkräm.

3. Morgon och/eller kväll: Blanda fuktkrämen Rich Emulsion med ca 1–2 pump av koncentratet Probiotic Concentrate i handen. Massera in på ansikte och hals.

Vad är hudens mikrobiom?

Även om vi människor sedan mänsklighetens historia har varit koloniserade av mikroorganismer för att överleva så har kunskapen om våra inneboende vänner varit mycket begränsad. Redan under förlossningen koloniseras vi av våra mödrars mikrobiom. Våra bakterier följer sedan vår resa genom livet och skyddar vår hud, vår tarm och ja, hela vår kropp.

Hitta rätt rutin för din hud - gör vårt hudvårdstest