VÅR RUTIN FÖR OLJIG, KOMBINERAD OCH KÄNSLIG HUD

Denna rutin är utvecklad för dig med känslig och reaktiv hud som vill återfå en hud i balans och stärka hudbarriären. Probiotic Concentrate som innehåller den patenterade probiotikan L. Reuteri bidrar till en ökad mångfald i hudens mikrobiom och verkar vårdande, lugnande och porförminskande.

Hudvårdsrutin
Microbiome Balance Trio
Microbiome Balance

Microbiome Balance Trio består av utvalda produkter för oljig, kombinerad och känslig hud. Kitet är framtaget för dig som vill återfå en hud i balans och stärka hudbarriären. Vår lätta fuktkräm Light Emulsion rekommenderar vi att du blandar med Probiotic Concentrate för en återfuktande och vårdande effekt.  Tillsammans verkar denna duo sebumkontrollerande och porförminskande samtidigt som den förbättrar hudtexturen och lindrar irritation för en långsiktigt god hudhälsa. Probiotic Concentrate är ett aktivt oljekoncentrat som innehåller över 100 miljarder levande mjölksyrabakterier och är speciellt utvecklad för känslig hud. Använd Mineral Cleanser på kvällen för att ta bort make-up, fett och smuts från huden och njut av en rengöring som återfuktar, utjämnar och mjukgör.

 

PRODUKT
Microbiome Balance Trio
HUDTYP
EFFEKT
KÖP NU
Mineral Cleanser
Mineral Cleanser

Mineral Cleanser är en effektiv och återfuktande rengöring speciellt utvecklad för normal, oljig, aknebenägen och kombinationshud. Den milda formulan tar effektivt bort smuts och makeup utan att torka ut huden. Bland de verksamma ingredienserna finns postbiotika som binder vatten i huden, mineraler som absorberar fett och smuts samt en låg dos BHA-syra (0,25%) som är inkapslad i lösliga prebiotiska fibrer och har en milt utjämnande och skonsam effekt. Andra nyckelingredienser är de hudegna ingredienserna squalane och glycerin, mjukgörande havreolja samt barriärstärkande niacinamid. Dermatologiskt testad.

PRODUKT
Mineral Cleanser
HUDTYP
EFFEKT
KÖP NU
Light Emulsion
Light Emulsion

Det här är en färskproducerad fuktkräm med postbiotika, lecitin och arginin som efterliknar och skyddar hudbarriären. Formulan har en lätt konsistens och är specifikt utvecklad för att passa en kombinationshud, oljig samt aknebenägen hud. Ektoin och karbamid hjälper huden att bibehålla fukt och niacinamid bidrar till en jämnare hudton och starkare barriärfunktion. Laktobionsyra har en milt exfolierande effekt som minskar risken för tilltäppta porer. Zink reducerar talgproduktionen och har en sammandragande effekt. Dermatologiskt testad på känslig hud.

PRODUKT
Light Emulsion
HUDTYP
EFFEKT
KÖP NU
Probiotic Concentrate
Probiotic Concentrate
Probiotic Concentrate innehåller över 100 miljarder levande mjölksyrabakterier och bidrar till en slätare hudtextur, minskad porstorlek, mer återfuktad hud och en minskning av fina linjer och rynkor. Nyckelingrediensen är den patenterade probiotikan Lactobacillus Reuteri som bidrar till en ökad mångfald i hudens mikrobiom och en hud i balans. Detta oljekoncentrat, som ska blandas med någon av Skinomes fuktkrämer för att aktivera mjölksyrabakterierna, har även en barriärstärkande och vårdande effekt.
PRODUKT
Probiotic Concentrate
HUDTYP
EFFEKT
KÖP NU
Sun Emulsion SPF 50+
Sun Emulsion SPF 50+

Sun Emulsion SPF 50+ ger dig högsta möjliga skydd mot solen med ett fotostabilt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. En unik kombination av hudvänliga mineral- och organiska UV-filter med stor molekylstorlek som inte är misstänkt hormonstörande eller allergiframkallande. Sun Emulsion SPF 50+ minskar risken för UV-inducerade ålderstecken såsom rynkor, pigmentfläckar samt brustna blodkärl. Med hudegna och vårdande ämnena lecitin, urea och ceramider verkar produkten återfuktande och kan därför användas som enda dagkräm. Förvaras i rumstemperatur. 

Sun Emulsion SPF 50+ innehåller ingen parfym eller andra onödiga tillsatser vilket gör den lämplig även för den mest känsliga huden. Dermatologiskt testad på atopisk och känslig hud.

PRODUKT
Sun Emulsion SPF 50+
HUDTYP
EFFEKT
KÖP NU
Nyckelingredienser
Lactobacillus Reuteri

Unika levande mjölksyrebakterier som förbättrar hudtexturen och minskar fina linjer och rynkor samt ökar artrikedomen och mångfalden i hudmikrobiomet.

Zink

Reducerar talgproduktionen och har en sammandragande effekt

Lactobionsyra

Motverkar tilltäppta porer och har en återfuktande och vårdande effekt samt stimulerar cellförnyelsen

Ektoin

Hjälper hudens celler att bibehålla fukt

Niacinamid

Bidrar till en jämnare hudton och starkare barriärfunktion

En enkel rutin i 3 steg
Rengöring

Rengör huden enbart på kvällen med Mineral Cleanser som effektivt tar bort smuts, fett och make-up.

Fuktkräm

Applicera 2-3 pump av fuktkrämen Light Emulsion eller den mängd som känns bra för dig och din hud. Används som dag- och nattkräm.

Koncentrat

Blanda fuktkrämen Light Emulsion med ca 1–2 pump av koncentratet Probiotic Concentrate i handen. Massera in på ansikte och hals.