VÅR RUTIN FÖR TORR OCH MOGEN HUD

Denna rutin består av vår rengöring Mineral Cleanser, fuktkrämen Rich Emulsion och nattkoncentratet Night Active Retinol. Tillsammans återfuktar, vårdar och skyddar de huden samtidigt som de förebygger och minskar ålderstecken.

Boost 24/7 Trio

Mineral Cleanser är en effektiv och återfuktande rengöring. Den milda formulan tar effektivt bort smuts och makeup utan att torka ut huden.

Rich Emulsion är en rik fuktkräm som balanserar hudens mikrobiom och stärker hudhälsan. Formulan verkar lugnande, vårdande och mjukgörande samtidigt som den reducerar rodnad och irritation i huden.

Night Active Retinol är ett aktivt nattkoncentrat som verkar återfuktande, utjämnande och förbättrar hudtexturen (minskar fina linjer och rynkor) samtidigt som den förebygger ålderstecken.

Nyckelingredienser

Patenterad postbiotika, dvs ämnen som dina goda hudbakterier producerar naturligt från mjölksyrebakterier, återfuktar och balanserar hudens mikrobiom

Kalcium bidrar till en starkare barriärfunktion och zink verkar anti-inflammatoriskt

Hudeget retinol (0,06%) förbättrar hudtexturen genom att minska ojämnheter

Acetyl-glucosamine är byggstenen till hyaluronsyra och ökar fukthalten i huden. Tillsammans med niacinamid förbättrar de hudtonen

Zink-askorbat är en hybrid mellan zink och vitamin C som kan minska uppkomsten av fria radikaler

En enkel rutin i 3 steg

1. Rengör huden enbart på kvällen med Mineral Cleanser som effektivt tar bort smuts, fett och make-up.

2. Applicera 2-3 pump av fuktkrämen Rich Emulsion eller den mängd som känns bra för dig och din hud. Används som dag- och nattkräm.

3. På kvällen, blanda fuktkrämen Rich Emulsion med ca 1–2 pump av Night Active Retinol i handen. Massera in på ansikte och hals.

Hudvård under klimakteriet

Under klimakteriet märker många förändringar på huden. Då kan det vara värt att se över sin hudvårdsrutin så att man inte använder fel produkter för sin hudtyp. Men vad är det egentligen som händer i huden och finns det något man kan göra eller bör tänka på? Här listar vi våra bästa tips!

Hitta rätt rutin för din hud - gör vårt hudvårdstest