Vi har alla en historia att dela med oss av när det kommer till vår hud och för många har det inte alltid varit en helt lätt relation. Vi vet att många kämpar med sin hud och tyvärr har skönhetsindustrin skapat en bild av hur den ”perfekta huden” ska se ut, en bild som ofta är ouppnåelig. Vi vill förändra detta och hylla huden genom att låta våra kunder, riktiga människor, få ta mer plats och dela med sig av sina hudresor.

Avsnitt

Real Skin Real Stories - Axel

De flesta av oss gör en resa när det kommer till huden under vårt liv, en resa som kan se lite olika ut i olika perioder. Men, för vår ambassadör Axel Schylström har det snarare varit som två helt olika liv när det kommer till hans hud. Ett liv där han inte tänkte på huden överhuvudtaget, och ett annat där huden blev en central del av hans liv efter att han fått 16 000 volt genom sig vilket orsakade tredje gradens brännskador på stora delar av hans kropp. Detta har självklart även påverkat hur han tar hand om sin hud idag. 

I det här avsnittet delar Axel sin hudhistoria och de lärdomar han tagit med sig från sina två hudresor. Se hela avsnittet nu!

SE AVSNITT
Trailer

Real Skin Real Results

I vår nya miniserie Real Skin Real Results kommer ni få ta del av våra kunder Maja, Amanda och Ias berättelser där de delar med sig om sina olika hudresor som vi hoppas kan inspirera dig.

Se trailern nu och missa inte alla 3 avsnitt!

SE TRAILER
Avsnitt

Real Skin Real Results - Maja

Möt Maja som har varit kund hos Skinome i lite mer än ett år. För några år sedan fick Maja stora problem med akneutbrott vilket ledde henne till att börja läsa på och lära sig mer om huden. Den nya kunskapen fick henne att köpa en mängd olika produkter vilket resulterade i en både lång och tidskrävande hudvårdsrutin. Med tiden kände Maja att det blev ohållbart och efter att ha läst Johanna Gillbros bok Hudbibeln valde hon att börja om. Hör hennes berättelse om sin hudresa.

SE AVSNITT
Avsnitt

Real Skin Real Results - Ia

Möt vår kund Ia som har använt Skinomes produkter i cirka 3 år. Ia har alltid haft ett väldigt stort intresse för hudvård och har letat länge efter produkter som kan ta hand om hennes känsliga och yttorra hy. Hon hade testat det mesta på marknaden med varierande resultat när hon hittade till Skinome och kände att äntligen föll det på plats. Det här var något som hennes hud tyckte om.  Hör Ias berättelse om sin hudresa.

SE AVSNITT
"Huden är ett komplext och vackert organ som spelar en viktig roll för hur vi mår. Mitt mål med Skinome är att bidra till en bättre hudhälsa och att skapa hudvård som alltid sätter hudens bästa i fokus, inget annat..."
Dr. Johanna Gillbro
Forskningschef & Grundare
Avsnitt

Real Skin Real Results - Amanda

Möt Amanda som har varit kund hos Skinome i 3 år. Som tonåring kämpade hon med både akne och kombinationshud och blev erbjuden starka produkter som tyvärr försämrade tillståndet. Amanda har sedan dess testat en mängd olika produkter och rutiner, som den koreanska 10 stegs rutinen och att blanda egen hudvård hemma men fick trots det, ändå inte den effekt hon önskade. Hör hennes berättelse om relationen till sin hud.

SE AVSNITT
Skin Academy

Vad är färsk hudvård?

I en bransch där de allra flesta hudvårdsprodukter innehåller en hög grad konserveringsmedel och tillsatser går vi vår egen väg och erbjuder något helt nytt och unikt – färsk hudvård. Våra produkter är inte är gjorda för att stå i flera år på en butikshylla eller i ditt badrum.I utbyte mot en kortare hållbarhet, och lite utrymme i kylen, får du hudvård fullmatad med sånt som faktiskt gör huden gott, istället för stora mängder konserveringsmedel.

LÄS MER